Yuan Pay Group

yuan pay group

Kina öppnar upp för kryptovalutor. Kinas centralbank har lanserat en digital valuta som underlättar alla transaktioner för sina medborgare. Yuan Pay Group är en av plattformarna som erbjuder tidig tillgång till denna valuta genom robot trading. I det här tillfället kommer vi att analysera denna plattform för att fastställa om det är värt att investera tid och pengar för att börja tjäna pengar online. Låt oss se.

⚡Vad är Yuan Pay Group?

Yuan Pay Group är en sofistikerad plattform som erbjuder användare tillgång till kinesisk valuta. Digital Yuan är en produkt från Kinas centralbank och syftar till att digitalisera alla transaktioner inom landet. Denna plattform tillåter användare att handla Digital Yuan med en automatiserad handelsrobot som använder sofistikerade algoritmer för att samla in stora marknadsdata,

analysera den och göra förutsägelser när priset på den digitala valutan stiger eller sjunker. Denna information används enligt uppgift för att utföra åtgärder för användarens räkning.

⚡Vem skapade Yuan Pay Group?

Yuan Pay Group har enligt uppgift utvecklats av ledande Kina-baserade mjukvaruutvecklare som har säkerställt att plattformen uppfyller myndigheternas regler för att underlätta säker autotrading handel med Digital Yuan på finansmarknaderna. Utvecklingen av denna plattform började strax efter att den kinesiska regeringen meddelade att den arbetade med att utveckla en digital valuta 2017. Efter år av utveckling och testning lanserades Digital Yuan tidigare i år trots att det bara var ett litet antal mynt släpptes för teständamål.

Människor kan använda dessa valutor eftersom de använder fiatvalutor för att köpa varor och betala för tjänster. De kan också reglera fakturor med den digitala valutan. De få mynt som släpptes för experiment är dock endast tillgängliga genom certifierade statliga mäklare. En av dem är Yuan Pay Group.

yuan pay group

⚡Hur börjar jag arbeta med Yuan Pay Group?

1. Öppna ett gratis konto

Det första steget är att öppna ett konto på plattformen, vilket kostar ingenting. Allt som krävs är att besöka plattformens officiella hemsida där du registrerar ett konto genom att ange ditt namn, e-postadress, telefonnummer och ange ett starkt lösenord. En länk skickas till din e-postinkorg, som du måste klicka för att verifiera e-postmeddelandet.

2. Göra en insättning

Nästa steg är att göra en minsta insättning på $ 250. Du kommer att se olika betalningssätt som stöds för detta ändamål, inklusive kredit- / betalkort, Skrill, Bitcoin, AstroPay, AotapayMG och många andra. Välj det bekvämaste sättet och fortsätt att sätta in pengar på kontot. Kom ihåg, beroende på vilken betalningsmetod du väljer, varierar hur snabbt pengarna når ditt konto.

3. Börja handla

När pengarna återspeglas i ditt konto är det dags att handla. Var dock noga med att använda det tillgängliga demo-kontot för att lära dig att strategisera. När du känner dig tillräckligt säker är det dags att gå vidare till riktig handel på tavlan. Konfigurera dina strategier och låt boten ta hand om resten för dig.

⚡Fördelar med Yuan Pay Group?

✅ Enkel registrerings- och verifieringsprocess.

✅ Snabb svarstid, vilket möjliggör snabb körning av operationer.

✅ Den stöder ett demo-konto som är perfekt för nybörjare.

✅ Dra ut när du vill och betalningen kommer att behandlas inom 24 timmar efter att du har skickat en begäran.

Det tar inte ut några avgifter.

✅ Tillgängligt från alla hörn av världen.

✅ Erbjuder tillgång till en exklusiv kinesisk valuta.

✅ Associerad med reglerade Forex trading mäklare som erbjuder tillgång till andra digitala tillgångar som BTC och ETH.

✅ Utmärkt kundservice.

✅ Möjligheten att använda Metatrader.

⚡Nackdelar med Yuan Pay Group?

Minsta insättning på $ 250 kan verka hög för vissa användare

✅ Det är inte kompatibelt med många digitala tillgångar.

⚡Associerade Mäklare

Autotrading mäklare arbetar med olika reglerade CFD trading och valutahandel mäklare för att låta användare få åtkomst till fler digitala tillgångar som Bitcoin, Ethereum och många andra. Du kan använda din digitala yuan för att komma åt dessa tillgångar och få exponering på krypto marknaderna. Dessa mäklare låter dig handla CFD med hävstång.

⚡Process för att ta ut dina intäkter

Som nämnts ovan är betalningar omedelbara och tillgängliga för uttag. Eftersom tradern arbetar 24 timmar kan medlen tas ut när som helst. Betalningen kommer att behandlas inom 24 timmar beroende på webbplatsen, och medlen kommer att sättas in på ditt bankkonto eller den valfria plattformen för att ta ut pengarna. Hur snabbt de når ditt konto beror dock på hur snabbt din betalningsbehandlare hanterar transaktioner.

⚡Verifieringssystem

Yuan Pay Group kräver att användare kontrollerar deras identitet. Detta är ett av kraven från den kinesiska regeringen när det gäller de som handlar med kinesisk valuta. Allt du behöver göra är att ladda upp ett foto av ditt ID / pass, uppehållstillstånd och ett profilfoto. Dokument kommer att granskas och om allt är ok kommer kontot att verifieras. Härifrån är du fri att handla.

Hur fungerar betalningssystemet?

Som handlare hävdar Yuan Pay Group att erbjuda omedelbara betalningar och intäkterna kan tas ut när du vill. Varje gång en vinnande handel avvecklas sätts pengarna in på ditt konto. Dessa medel kan återinvesteras eller tas ut. Användare intygar att betalningarna är snabba och konsekventa.

Vilka är kostnaderna och avgifterna för att använda den här botten?

Som autotrader tar inte Yuan Pay Group ut några avgifter. Plattformen tillåter användare att behålla 100% av sina intäkter, som de kan ta ut om de vill eller återinvesterar för att växa sin investeringsportfölj. De enda avgifterna som du förväntas uppleva när du hanterar den här automatiska handelsroboten kommer från betalningsbehandlaren du väljer att finansiera ditt konto med. Och i det här fallet kommer olika processorer att ta ut olika avgifter för sina tjänster.